Sök artiklar
Välj valuta
Version:
E-butik Flex (6.9)
Accessory Line tillverkar batterier för datorer, kommunikationsradio, kameror, videoutrustning, samt mobiltelefoner.


Välkommen till NyttBatteri.se som drivs av Accessory Line AB i Gävle.

Verksamhetsområden
Vi är ett Svenskt familjeföretag som grundades 1987 med huvudkontor i Gävle. Förutom Sverige är vi etablerade med lokala kontor och e-handel i Danmark, Tyskland,  Polen, Spanien och Storbritannien. Vi har även ett kontor i USA. Inga mellanhänder – Inga grossister – Stora volymer! Våra kunder är allt från privatpersoner och småföretagare till stora organisationer i Sverige såväl som i andra länder.

Våra produkter
Kvalitet syns inte på utsidan. Våra batterier har celler från Panasonic, Samsung, och BAK. Dessa tillverkare är världsledande inom laddningsbara celler, och också de celler som används i originalbatterier. Batteriets celler motsvarar cirka 80% av tillverkningskostnaden, och är helt avgörande för kvaliteten och livslängden på ditt nya batteri. Ett ersättningsbatteri från oss kommer att fungera precis lika länge som ditt gamla originalbatteri gjorde, innan det är dags att byta ut det igen. Med samma prestanda!

Då vissa användare har systemkrav från leverantörer att endast använda originalkomponenter, säljer vi även originalbatterier till en del datormodeller. 

Företagshistoria
Vi startade vår verksamhet i Gävle 1987. Det känns länge sedan nu, och många batterier sedan! I starten arbetade vi mest lokalt med försäljning av olika produkter inom kommunikation, och därmed batterier till dessa vilket var inkörsporten till dagens verksamhet. Speciellt minns man dom släpbara mobiltelefonerna med stora tunga batterier.

Verksamheten har sedan utvecklats via att arbeta rikstäckande över Sverige med kommunikation och batterier i början av 90-talet, till dagens helt webbaserade försäljning med små försäljningskontor med lokala webbutiker i en handfull länder. Vi ansvarar själva för tillverkningen av våra batterier i nära samarbete med våra fabrikspartners, som vi samarbetat med i över 20 år. Vi specificerar själva alla ingående komponenter, såsom celler, IC-chip, överladdningsskydd, etc. Vi lämnar dig ett års utbytesgaranti, och 30 dagars returrätt.

Vi är idag Sveriges största oberoende leverantör av utbytesbatterier, även om 80% av våra produkter säljs på export via våra försäljningskontor i Tyskland, Danmark, Polen,  Spanien, Storbritannien och USA.
Vår största enskilda marknad är Tyskland.

Våra viktigaste  kunder...
... Är utan tvekan alla privatpersoner och småföretagare som under årens lopp vänt sig till oss för sina batteribehov. Senaste åren har även skolor vuxit till en stor kundgrupp på grund av elevdatorer i undervisningen.

Men naturligtvis vill vi skryta lite också, och gärna nämna några kunder i Sverige som ställer höga krav på batteriers driftsäkerhet, tex Tullen, Polisen, Räddningstjänsten, Arlanda Airport. Samt utomlands, tex Frankfurt International Airport, samt inte minst en av våra största kunder någonsin US Army's marinkårssoldaters, där vi levererat 10.000 tals batterier till deras kommunikationsutrustningar under åren.

Vi är experter på batterier och är bara ett telefonsamtal bort om du har problem att hitta det du söker!

Välkommen!
Jonas Öregård med personal

Reg nummer: 556615-2509
VAT nummer: SE556615250901

Huvudkontor Sverige:
Accessory Line International AB
Kryddstigen 20
802 92 Gävle
info@accessoryline.se

Accessory Line Denmark
Korskildelund 6
2670 Greve
info@accessoryline.dk

Deutsce Niederlassung:
Accessory Line Deutschland
Vor dem Gatter 37
37281 Wanfried
vogth@t-online.de

UK Office:
Accessory Line UK
10 Lochside Place
Edinburgh Park
Edinburgh
EH12 9RG
info@lappower.co.uk

USA Office:
Accessory Line USA
9171 NW 15 Street, Plantation
Florida 33322
rmspain@bellsouth.net

Biuro Polska:
Accessory Line Polska
Budynek Skylight
Złote Tarasy, Ul. Złota 59
00-120 Warszawa
info@laptopbateria.pl

España:
Bateriaparaordenador.es
Plaza del Marqués de Salamanca, 11
28006 Madrid
info@bateriaparaordenador.es

Här är vi som jobbar på kontoret i Gävle
 
Anna
Anna
Support
  Jon
Jon
Support
  Sylvia
Sylvia
Support
 
Alena
Alena
Ekonomi/Support
  Pelle
Pelle
IT
  Jonas
Jonas
Ledning/Support