Sök artiklar
Välj valuta
Version:
E-butik Flex (6.9)

2014 - 11 - 06

Vad det innebär att vara hörselskadad varierar mycket från person till person. Det beror bland annat på vilken grad av hörselskada vi har och när vi har fått hörselskadan.
En del lever med sin hörselskada genom hela livet medan den för andra kommer som ett brev på posten efter att ha hört bra i många år. Många har kanske lätt att höra med hörapparaterna hemma vid köksbordet, men har svårare att uppfatta samtal i en större folksamling. En del med hörselimplantat kan höra i telefon, men kan behöva skrivtolk vid andra tillfällen. Det finns många olika variationer och det är upp till varje individ att kommunicera på det sätt som fungerar bäst.
HRF har gjort ett eget test där du kan kolla din hörsel via telefon eller internet. 

Klicka här för att komma till testet

 

2014 - 10 - 29

Nu har vi fått in en stor leverans av batterier och många av de modeller som varit slut finns nu åter i lager! Vi har märkt en stor efterfrågan på batterier till iPad 2 och iPad3. Vi säljer dessa med tillhörande verktygskit för att förenkla bytet av batteri. 

Här hittar du batteri till din iPad

 

2014 - 10 - 20

För våra kunder som köper hörapparatsbatterier vill jag påminna om att vi nu har en ny hemsida, speciellt utrustad med just hörapparatsbatterier och tillbehör till dessa. 

Följ länken för att kolla in den!

www.Hörapparatsbatteributiken.se

 

2014 - 10 - 13

Vi får ofta frågan om hur man byter batteri på de lite nyare datormodellerna som har ett internt (inbyggt batteri). Det är vanligt förekommande på exempelvis MacBook Air och MacBook Pro. 

På Youtube.com finns många bra videor som visar exakt hur man går tillväga för att byta sitt batteri så smidigt som möjligt.

Följ länken för att se hur ett batteribyte på en 15-tums MacBook Pro (mid 2012) sker:

Tryck här för att komma direkt till videon