Sök artiklar
Välj valuta
Version:
E-butik Flex (6.9)

Kvalitet ger dig trygghet! Hos oss får du 1 års utbytesgaranti.

Våra kunder hör till de mest krävande. Vi levererar våra batterier till industrier, kontor, småföretagare - och privatpersoner över Europa, USA, samt även andra delar av världen.

Vi säljer via egna kontor i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Spanien, Storbritannien och USA, och kontrollerar därmed hela kedjan från fabrik till kund. Det ger större trygghet och lägre kostnader för Dig! Vi ansvarar själva för tillverkningen av våra batterier i nära samarbete med våra fabrikspartners, som vi samarbetat med sedan 1995. Vi specificerar själva alla ingående komponenter, såsom celler, IC-chip, överladdningsskydd, etc.

Våra batterier tillverkas huvudsakligen med Sanyos battericeller som är marknadsledare av kvalitetsceller och klarar upp till 3 gånger fler i och urladdningar – laddningscykler – än andra battericeller.

Skulle det trots allt bli problem med ditt batteri under garantitiden, får du helt enkelt ett nytt batteri. Du har ett års garanti på cellerna i batteriet, samt livstidsgaranti på övriga komponenter i batteriet.