Sök artiklar
Välj valuta
Version:
E-butik Flex (6.9)
iPhone - iPad

Batteri iPhone - Batteri iPad

Batteri iPhone - Batteri iPad. Här hittar du batterier samt andra tillbehör till din iPhone eller iPad. Samtliga batterier till iPhone, iPad levereras tillsammans med det verktygskit som krävs för att byta batteriet. Använd dessa verktyg för att inte riskera att repa din mobil / surfplatta när du byter batteriet!

iPad - Batterier och tillbehör

Batteri iPad.

Här hittar du batteri till din iPad! 

Om din iPad har ett par år på nacken så brukar batteriet ofta ha tappat mycket av sin ursprungliga kapacitet. Med ett nytt batteri ger du din iPad liv igen!

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga när du byter ditt batteri så finns det många bra instruktionsfilmer att följa. Surfa in på YouTube och sök på exempelvis "iPad battery replacement".

Till alla batterier medföljer ett verktygskit för att du så enkelt som möjligt ska kunna byta batteriet på egen hand.
 

iPhone - Batterier och tillbehör

Batteri iPhone.

Batteri och laddare till iPhone.

Batteri iPhone. Om din iPhone har ett par år på nacken så brukar batteriet ofta ha tappat mycket av sin ursprungliga kapacitet. Med ett nytt iPhonebatteri ger du din mobil liv igen!

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga när du byter ditt batteri så finns det många bra instruktionsfilmer att följa. Surfa in på YouTube och sök på exempelvis "iPhone battery replacement".

Till alla batterier medföljer ett verktygskit för att du så enkelt som möjligt ska kunna byta batteriet på egen hand.