Sök artiklar
Välj valuta
Version:
E-butik Flex (6.9)
 
Datorbatteri
 
Ett års utbytesgaranti!Datorbatterier - Hörapparatsbatterier

Välkommen till NyttBatteri.se som drivs av Accessory Line AB i Gävle!

Datorbatteri. Här hittar du rätt batteri till din laptop. Vi har levererat datorbatterier sedan 1987 och är sedan 1995 Sveriges största oberoende leverantör av datorbatterier. Vi säljer via egna kontor i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Polen, Spanien och USA. Stora volymer ger låga priser. Vi använder samma battericeller i våra datorbatterier som i originalbatterier och prutar aldrig på kvaliteten! Vi är ett familjeägt företag som startade i Gävle 1987.

Alla produkter har ett års utbytesgaranti och 30 dagars returrätt. Ring oss gärna om du har problem att hitta rätt datorbatteri! 026-186030.

Batteri till din dator. Här hittar du datorbatterier till Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu/Siemens, HP, Compaq, Lenovo, IBM, Packard Bell, Samsung, Sony och Toshiba.

Mest eftersökta laptopbatterierna: Batteri dator, laptop batteri datorbatterier laptopbatteri.
batteri hp, batteri presario, batteri macbook, batteri acer, batterier dell, apple batteriasus batteri, batteri della1175, mac batteribatteri latitude, batteri dv9000, batteri lenovo, batteri inspiron, datorbatteri, laptop batterier Laptop batteri, Batteri dator, datorbatteri, datorbatterier, laptopbatteri.

Vi har laptopbatterier till de flesta modeller:
Laptop batteri Acer: Aspire och TravelMate
Laptop batteri Apple: iBook, MacBook och PowerBook
Laptop batteri Asus: Eee PC, A2, och A3
Batteri laptop
Dell: Inspiron, Latitude, Vostro och XPS
Batteri laptop Fujitsu/Siemens: Amilio
Batteri laptop
HP och Compaq: Armada, Business Notebook, Evo, Omnibook, Pavilion, Presario, ProBook och Tablet PC
Batteri dator
Lenovo och IBM: A600, E390, F31, IdeaPad, ThinkPad och Tablet PC
Batteri dator
Packard Bell: Easy Note, E2, F7305 och MX45
Batteri dator
Samsung: M60, NC10, P28, P30 och Q320
Batteri dator Sony: Vaio och VGN
Batteri dator
Toshiba: Dynabook, Portege, Satellite, Qosmio och Tecra

Använd sökfunktion för att hitta rätt batteri till din laptop:
Hittar du inte rätt datorbatteri eller datormodell så använd gärna sökrutan "Sök i butiken" för att hitta rätt batteri! Skriv in datormodellmodell eller artikelnumret på ditt datorbatteri, det står oftast på insidan av datorbatteriet.

 

Lite information om datorbatterier

Ditt nya datorbatteri:  Dess livslängd bestäms av antalet laddningscykler, dvs hur många gånger du laddar , samt urladdar, dvs använder ditt batteri. Ett batteri kan ligga oanvänt i månader, till och med år, men om du ska förvara ditt batteri utan att använda det så måste du först ladda batteriet lite. Allra bäst mår batteriet vid förvaring om du laddar
det till cirka 50%

Ett datorbatteri innehåller många komponenter. Viktigast är battericellerna. De är 80% av tillverkningskostnaden, och syns inte utanpå batteriet. Cellerna är dock det som är helt avgörande för batteriets kvalitet Du kan känna dig trygg med att de celler som sitter i datorbatterierna från oss  är samma celler som sitter i originalbatterier. Skillnaden i pris beror på att vi är ett litet företag med små omkostnader. Cellerna är tillverkade av Panasonic, BAC, och Samsung.

Datorbatterierna har automatiskt överladdningsskydd, som skyddar batteriet innebär att mot tex en felaktig laddare som matar batteriet med tex för hög spänning. Samtliga komponenter motsvarar originalbatteriernas komponenter. Även givetvis plastens passform. Våra datorbatterier är byggda med den senaste typen av Li-ion celler för att minimera minneseffekt i cellerna och därmed utöka livslängden. Li-ion celler har även lägre vikt. Batterierna är tillverkade av vår fabrikspartners som vi samarbetat med sedan början av 90-talet.

Ditt datorbatteri är laddat från fabrik till cirka 50%. Därför kan du börja använda datorbatteriet direkt. Ladda  sedan ladda som vanligt när det börjar ta slut, eller ladda upp det till fullt innan du börjar använda det.

Koppla loss datorbatteriet från datorn om du använder laddaren. Då kan du köra datorn på direktdrift, och sliter därmed inte alls på batteriet.